Pätevä lakimies palvelee kaikissa lainopillisissa kysymyksissä – Hanko ja Länsi-Uusimaa

Tarvitsetko oikeudellista apua tai neuvontaa? Lakiasiaintoimisto B-E Wickholm Ky:ssä sinua palvelee kokenut ja luotettava lakimies. Hoidan kaikenlaiset yksityishenkilöiden lakiasiat vuosien kokemuksella, asiakkaani etuja ajaen. Toimistoni sijaitsee Hangossa, josta käsin palvelen koko Länsi-Uudenmaan alueen asiakkaita. Kun tarvitset pätevää lakimiestä, ota yhteyttä minuun! 

Lakiasiaintoimistoni palvelut

Lakipulmissa kannattaa hakea apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, niin suuremmilta ongelmilta ja oikeustoimilta voidaan vielä välttyä. Osaava lakimies pitää puoliasi ja varmistaa, että asiat menevät juridisesti oikein. Voit kääntyä puoleeni, kun tarvitset lainopillista apua seuraavissa tilanteissa:

  • perhe- ja perintöoikeus (esim. huoltajuusasiat, elatusmaksut, perinnönjako, testamentit)
  • kiinteistöjuridiikka (asunto- ja tonttikauppoihin liittyvät lakiasiat, kaupan purku jne)
  • kaupanvahvistaja
  • avio- ja avoliittoasiat (esim. avioehto, avioero, omaisuuden ositus)
  • perunkirjoitus ja perukirjat
  • pesänselvitys
  • testamenttiasiat
  • riita-asiat

Vaikka et olisikaan täysin varma tarvitsemastasi lakipalvelusta, ota minuun yhteyttä joka tapauksessa. Neuvon asiakkaitani kaikissa lakiasioissa sekä suomeksi että ruotsiksi. Kysy myös maksuttomasta oikeusavusta – asiakkaan tilanteesta riippuen voin selvittää, onko hän oikeutettu maksuttomaan oikeusapuun.

Lakimies auttaa läpi koko oikeusprosessin

Ensisijaisesti pyrin sovittelemaan erimielisyydet, sillä se on molemmille osapuolille miellyttävin ja myös edullisin vaihtoehto. Mikäli asioita ei kuitenkaan saada ratkaistua sovittelulla tai muulla neuvottelulla, edessä voi olla oikeudenkäynti. Koska oikeudenkäynti on yksilölle usein täysin uusi sekä haastava prosessi, luotettava lakimies on paikallaan; olen asiakkaan tukena ja käytettävissä koko oikeusprosessin ajan. 

Tarvitsetko lakiasiaintoimiston palveluita? Kysy lisää!

Mikäli tarvitset lainopillista apua tai neuvontaa ja haluaisit kysyä asiasta lisää, ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Vapaamuotoinen viesti