Pätevä lakimies palvelee kaikissa lainopillisissa kysymyksissä – Hanko ja Länsi-Uusimaa

Tarvitsetko oikeudellista apua tai neuvontaa? Lakiasiaintoimisto B-E Wickholm Ky:ssä sinua palvelee kokenut ja luotettava lakimies. Hoidan kaikenlaiset yksityishenkilöiden lakiasiat vuosien kokemuksella, asiakkaani etuja ajaen. Toimistoni sijaitsee Hangossa, josta käsin palvelen koko Länsi-Uudenmaan alueen asiakkaita. Kun tarvitset pätevää lakimiestä, ota yhteyttä minuun! 

Lakiasiaintoimistoni palvelut

Lakipulmissa kannattaa hakea apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, niin suuremmilta ongelmilta ja oikeustoimilta voidaan vielä välttyä. Osaava lakimies pitää puoliasi ja varmistaa, että asiat menevät juridisesti oikein. Voit kääntyä puoleeni, kun tarvitset lainopillista apua seuraavissa tilanteissa:

 • perhe- ja perintöoikeus (esim. huoltajuusasiat, elatusmaksut, perinnönjako, testamentit)
 • kiinteistöjuridiikka (asunto- ja tonttikauppoihin liittyvät lakiasiat, kaupan purku jne)
 • kaupanvahvistaja
 • avio- ja avoliittoasiat (esim. avioehto, avioero, omaisuuden ositus)
 • perunkirjoitus ja perukirjat
 • pesänselvitys
 • testamenttiasiat
 • riita-asiat

Vaikka et olisikaan täysin varma tarvitsemastasi lakipalvelusta, ota minuun yhteyttä joka tapauksessa. Neuvon asiakkaitani kaikissa lakiasioissa sekä suomeksi että ruotsiksi. Kysy myös maksuttomasta oikeusavusta – asiakkaan tilanteesta riippuen voin selvittää, onko hän oikeutettu maksuttomaan oikeusapuun.

Lakimies auttaa läpi koko oikeusprosessin

Ensisijaisesti pyrin sovittelemaan erimielisyydet, sillä se on molemmille osapuolille miellyttävin ja myös edullisin vaihtoehto. Mikäli asioita ei kuitenkaan saada ratkaistua sovittelulla tai muulla neuvottelulla, edessä voi olla oikeudenkäynti. Koska oikeudenkäynti on yksilölle usein täysin uusi sekä haastava prosessi, luotettava lakimies on paikallaan; olen asiakkaan tukena ja käytettävissä koko oikeusprosessin ajan. 

Tarvitsetko lakiasiaintoimiston palveluita? Kysy lisää!

Mikäli tarvitset lainopillista apua tai neuvontaa ja haluaisit kysyä asiasta lisää, ota minuun yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaan asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lakiasiaintoimisto B-E Wickholm Ky - Juridisk byrå B-E Wickholm Kb Ky
Nycanderinkatu 18 A 6
10900 HANKO

Y-tunnus:
Puh: 040 505 6507

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lakiasiaintoimisto B-E Wickholm Ky - Juridisk byrå B-E Wickholm Kb Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.